Tabernas dag 7

Vandaag hebben we een hele leuke dag gehad!

We zijn vanochtend weggereden naar ''mini texas hollywoud'. Dat is een park waar vroeger echte cowboyfilms zijn opgenomen. We kwamen eraan en voelden gelijk de echte western cowboy sfeer al hangen. Het begon met een show van mannen met paarden die vechtscenes zo naspeelden, dat het leek alsof het gewoon echt was.

Het dorpje zelf was heel leuk en er waren verschillenden plekken en huisjes waar je kon kijken. Ook een parkje met 250 verschillende cactussoorten erin. We zijn ook naar een dansshow geweest en naar een papagaaienshow. Alleen die waren iets minder spectaculair. Ook al is het wel knap dat een papagaai kan rekenen haha. Er was wel zoveel te kijken. Een hele belevenis.

Midden in het park lag een groot zwembad en de andere helft van het park was een dierentuin. We zijn eerste even de dierentuin ingelopen, alleen het was zo warm en geen schaduw dus we zijn snel het zwembad ingeplonst. Daar hebben we ons nog een paar uurtjes vermaakt en toen zijn we naar het hotel teruggegaan.

Timon is helaas ziek geworden, hij heeft alweer keelonststeking en koorts net als vorig jaar. Dat is even wat minder. Maar papa bleef bij hem en ik ben samen met mama uit eten geweest bij het zelfde tapas restaurantje als gister, op het pleintje tegenover het hotel.

Dit was zo gezellig en lekker! Niemand kan alleen ook maar 1 woord Engels daar kwamen we gister al achter. Dus we hebben een paar zinnetjes alvast voorvertaald en opgeschreven en we zijn er heen gegaan. Het eten was heerlijk. We hebben 3 gerechtjes op en2 drankjes per persoon en het was maar 5 euro. Je betaald hier dus voor de drankjes en de hapjes krijg je er gratis bij.

Ik wist alleen niet hoe je varkensvlees in het spaans moest vragen. En een varken nadoen ging iets te ver. Dus we hadden een varken getekend op een servetje en laten zien (zie foto). De ober lachte zich dood maar we hebben wel ons varkensvleesje op:)

Was een erg geslaagd dagje!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!