Luque dag 12

Hoihoi,

Sorry dat het reisverslag iets later komt maar mijn laptop had het begeven en daar stond alleen het wachtwoord in alleen hij leeft weer!

Gister waren we vroeg opgestaan en hebben na het ontbijt gelijk naar het punt gereden waar een wandeling begint. Het begon goed dachten we, maar zoals alle wandelingen in Spanje staat het zo onduidelijk aangegeven dat we maar ergens heen liepen en later dezelfde weg weer terug.

Langs de weg stonden honderden schapen bij elkaar. Toen we aan kwamen was een boer geluidjes met zijn mond aan het maken en hee aan het roepen en de schapen renden allemaal achter elkaar weg. Even later liepen we er weer langs en de boer was weg dus ik wilde het ook wel eens proberen. Ik loop naar de schapen toe die waren aan het drinken en probeerde het geluidje na te doen. Alle schapen schrikken en rennen op hun allerhartste weg, waardoor 1 schaap de drinkbak in viel en er snel uitrende. Voelde me erna heel erg schuldig haha. Ik word maar geen schapenboer denk ik. Maar ik kon het wel!

Toen we terugkwamen zijn we het zwembad ingesprongen en hebben we ons daar een paar uurtjes vermaakt met prachtige zonsondergang. We hoorden dat er in het dorpje onder ons een dorpsfeest was en de man achter de receptie zei dat het de moeite waard was om te kijken. Dus zijn we rond half 11 erheen gereden.

Het was best leuk als je er in het dorp woonde maar wij voelden ons een beetje buitenstaanders. We zijn op een terrassje gaan zitten en ik heb sangria besteld. Had ik beter niet kunnen doen. Wat is dat vies zeg! Maar het was een heel gezellig avondje.

Adios!

Kyra

De reisverslagen van 14 augustus en 15 augustus komen vanavond in een keer! Sorry ervoor

Opa Ehv.

Hallo Kyra. Je hoeft je niet bezwaard te voelen als je
soms geen tijd of zin hebt om een verhaal te schrijven.
Wij vinden het heel erg leuk, dat is gewoon zo, maar
jij hebt tenslotte vacantie, zo is dat. Grtjs Opa Ehv.